#e4mISAConference
#ISAceoconference

AGENDA

 ISA CEO Conference - THE CONNECTEDNESS PARADOX
Date: 18 March 2019 | Venue: ITC MARATHA | City: Mumbai | Time: 09:30 hrs - 18:00 hrs
TENTATIVE ITINERARY
Session Slot Timeline   Activity Topic
Inaugural  08.45 am - 09.30 am 45 mins 20 mins Registration  
09:30 am - 10:00 am 5 mins Lighting the Ceremonial lamp
10 mins Inaugural Welcome - SUNIL KATARIA, Chairman, ISA
I 10.00 am to 10.45 am 45 mins 1 min Introduction by Moderator + 35 mins Presentation + 5 mins tête-à-tête with Moderator + 4 mins audience interaction MODERATOR BHARAT PATEL - INDEPENDENT DIRECTOR,
Aditya Birla Sun Life AMC Ltd. / ISA Executive Council Member
HARSH MARIWALA - Chairman, MARICO The Twin Challenge - Growth & Responsibility in an interconnected world
II 10.45 am to 11.25 am 40 mins 1 min Introduction by Moderator + 30 mins Presentation + 5 mins tête-à-tête with Moderator + 4 mins audience interaction MODERATOR R. RAMAKRISHNAN - Chief Executive, POLYCAB WIRES / ISA Executive Council Member
D. SHIVAKUMAR
Group Exec. President- Corporate Strategy & Business Development, ADITYA BIRLA
Rethink & Rework. Competitve strategies for a new interconnected paradigm
  11.25 am to 11.40 am 15 mins   TEA BREAK
III 11.42 am to 12.22 pm 40 mins 1 min Introduction by Moderator + 30 mins Presentation + 5 mins tête-à-tête with Moderator + 4 mins audience interaction MODERATOR NARENDRA AMBWANI - Director, AGRO TECH FOODS / ISA Executive Council Member
SANJAY DAWAR - Managing Director, ACCENTURE STRATEGY "The Bottom Line on Trust" - Achieving Competitive Agility in an Interconnected World.
IV 12.25 pm to 12:30 pm 5 mins Introduction of Moderator - Moderator Introduces the Panelists
12.30 pm to 1.15 pm 45 mins Panel Discussion + Summary by Moderator PANEL 1 Winning the Consumer in the Connected World
MODERATOR ABHISHEK DESAI - Marketing Director, P&G INDIA / ISA Executive Council Member
PANEL MEMBERS AJAY KAKAR – Chief Marketing Officer, ADITYA BIRLA CAPITAL
ASHISH MISHRA - Managing Director, INTERBRAND INDIA 
LULU RAGHAVAN - Managing Director, LANDOR ASSOCIATES
VIKAS AGNIHOTRI – Industry Director, GOOGLE
  1.15 pm to 2.15 pm 60 mins NETWORKING LUNCH
V 2.20 pm to 3.00 pm 40 mins 1 min Introduction by Moderator + 30 mins Presentation + 5 mins tête-à-tête with Moderator + 4 mins audience interaction MODERATOR ANUJ PODDAR, Executive Director, BAJAJ ELECTRICALS / ISA Executive Council Member
SANJAY GUPTA -  Managing Director, STAR INDIA Interconnected and Interactive - OTT & emerging media for a new generation of customers
VII 3.00 pm to 3.15 pm 15 mins 1 min Introduction by Emcee + 15 mins Presentation PRASUN BASU - President South Asia, NIELSEN HOLDINGS  Unlocking Connectedness
VI 3.15 pm to 3.20 pm 5 mins Introduction of Moderator - Moderator Introduces the Panelists & Topic
3.20 pm to 4.05 pm 45 mins Panel Discussion + Summary by Moderator PANEL 2 New Risks, New Rewards - New Avenues for Growth and Value Creation in an Interconnected World
MODERATOR ABRAHAM ALAPATT, President & Group Head - Marketing, THOMAS COOK / ISA Executive Council Member
PANEL MEMBERS PRASUN BASU - President South Asia, NIELSEN HOLDINGS 
SANDEEP BHUSHAN - Director & Head, Global Marketing Solutions India, FACEBOOK 
SAMEER SINGH - CEO South Asia, GROUPM
VIRGINIA SHARMA - Director, Marketing Solutions, LINKEDIN
  4.05 pm to 4.20 pm 15 mins TEA BREAK
VIII 4.20 pm to 5.00 pm 40 mins 1 min Introduction by Moderator + 30 mins Presentation + 5 mins tête-à-tête with Moderator + 4 mins audience interaction & Felicitation MODERATOR SUNIL KATARIA - Chief Executive Officer – India & SAARC, Godrej Consumer Products / ISA CHAIRMAN
MANISH TIWARI - Vice President, AMAZON Etail (R)evolution - The New Battle Place in an Interconnected World
  5.00 pm to 5.05 pm  5 mins Vote of thanks ANNURAG BATRA, Chairman & Editor in Chief, BW Businessworld & Exchange4Media  
Closure of Program